17-11-2020

BBQ Bites

We love bbq! Op 6 December helemaal want: we love snacks! En van die combinatie gaan we gebruik maken. Het is al een dag die uitnodigt om het gezellig te maken. En dat kan culinair zeker met onze barbecue bites schaal. Onze chef Joris steekt extra veel aandacht in het bereiden van een BBQ Bites deluxe van de Black Basterd barbecue en de Smoker. Bezorging vanaf 12 uur.

Resultaat is een diversiteit van bbq minisnacks om te delen. veel verschillende snacks met gehakt, bacon, kaas, ui, kip en kluifsnacks. ieder minihapje is een gerecht op zich. We serveren met verschillende dips en met zo veel vlees hebben we natuurlijk ook iets gezonds nodig. We serveren er crispy veggie sticks bij. om te knabbelen: komkommer, rettich, bleekselder en wortel.
Alle BBQ bites zullen koud geleverd worden, sommige zullen nog warm moeten gemaakt in de oven. Maar dit zorgt er wel voor dat als u de box besteld, u niet afhankelijk bent van een tijd maar zelf kan bepalen hoe laat je de hapjes warm gaat maken.
Met z’n 2 onder een dekentje bij netflix, met je gezin in de tuin of op de Sinterklaas after party. We hebben verschillende porties:
- netflix bbq & bites – 16 bites & crispy veggie sticks – snacken met 2 € 17,50
- lazy sunday #myfamily bites – 32 bites & crispy veggie sticks – met het gezin 4 personen € 32,50
- Op bezoek bij moeders – 64 bites & crispy veggie sticks – met de familie bijkletsen € 60,00
- Voor de liefhebber hebben we ook een xxl versie, en dat zijn 100 snacks voor € 80,00
Bestel door te bellen met 073 599 5907 of stuur een appje naar 06 454346 71. Bestellen kan al en we raden aan om op tijd te bestellen. Het bereiden van de hapjes is arbeidsintensief en we maken er veel maar op is helaas wel op. We bezorgen recht van de barbecue tot aan de voordeur gratis thuis.
Wat zijn de hapjes? Dat maken we van de week bekend. Maar ga er maar vast vanuit dat het water je in de mond loopt.
bbq-bites-6-december
Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Vrijdag 4 December 2020

Pokebowl

Het oorspronkelijke recept voor de pokebowl komt uit Hawaï dat als basis ingrediënt rauwe tonijn heeft. De basis tonijn hebben we al lang achter ons gelaten. Na het succes van eerdere Poke bowl fridays hebben we weer een paar nieuwe smaken voor jullie samengesteld: – Veggie met onder andere gemarineerde tofu en een zacht gekookt [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.