18-02-2021
Nee geen blikje worstjes en zompig broodje maar van de lokale bakker een vers broodje en een flinke braadworst gemaakt door onze slager.
Eerstvolgende gebeurtenis:
Zondag 7 maart:
Op de barbecue bakken we een meer dan een kilo grote wild zwijnprocureur perfect rose. Boterzacht vlees met een vetdoorregen laag. De heerlijke smaak van wild en houtskool komt uitstekend tot zijn recht. Dit gerecht is gemaakt om te delen! Zorg dat de snijplank klaar ligt. Het vlees komt warm in de aluminiumfolie aan en [...]
Bekijk de volledige agenda >>Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.
Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.