13-01-2021

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat is Bourgondisch, Brabants genieten! Bestel deze special

In de coronatijd brengen we meer tijd thuis door. Het is veel thuis zijn. Maar de hele dag in huis zitten kan ook niet gezond zijn. Wandel daarom op zondagmiddag lekker door het dorp. En maak een pitstop in de Kerkstraat. Chef Guido staat buiten met de barbecue en maakt tussen 12.00 en 17.00 uur onze eerste take away special.

Broodje brabo Kip

Een broodje met plakken Brabantse kip, sla en lekkere saus voor € 8,00
Bij de Barbecue take away hebben we alleen deze special.

Heb je nog dorst en/of honger bij de buren van cafe de Straat is er vanaf 12.00 uur aan de winterkraam allerlei lekkers te koop. koffie’s, wafels, churros e.d. Wandel gezellig door de Kerkstraat!

Na 17.00 uur kun je de Brabantse BBQ kipfilet special bestellen voor € 12,50 via tel nr. 073 599 5907. Bestel op tijd, het is een special : op is op. Bestellen kan nu al.

 

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 17 januari:

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.