28-03-2021

Coq au vin special

Coq au vin is een heel oud recept. Volgens verschillende legendes zou het afkomstig zijn uit het oude Gallië en Julius Caesar. In die tijd was  wijn een teken van rijkdom, het stond op alle menu’s van de grote banketten van de keizers. De koks van dit bewind kregen de opdracht nieuwe recepten te bedenken. Zo had een chef het idee om wijn te mengen bij de bereiding een gerecht. De coq au vin was geboren. Daarom kennen we coq au vin als een Frans recept van haan gestoofd en gekookt in wijn.

Deze zaterdag maken we deze klassieker. Deze stoofschotel met veel kip en serveren met aardappelpartjes, een rauwkost met tomaat en knolselderij en bearnaisesaus. Ook komt er een Cheese-onion topped bread bij. Oftewel uit de oven een ambachtelijk broodje gegratineerd met ui en kaas.

U kunt de bestelling nu al doorgeven via 073 599 5907 de special kost € 19,50

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

zaterdag 1 mei

Coq au vin special

Coq au vin is een heel oud recept. Volgens verschillende legendes zou het afkomstig zijn uit het oude Gallië en Julius Caesar. In die tijd was  wijn een teken van rijkdom, het stond op alle menu’s van de grote banketten van de keizers. De koks van dit bewind kregen de opdracht nieuwe recepten te bedenken. [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.