25-01-2021

Cordon Bleu Menu

Een cordon bleu zoals je hem nog nooit geproefd hebt. De cordon bleu is bedacht door de koks van de beroemde koksopleiding Cordon Blue. Een platgeslagen schnitzel waar een plak gekookte ham opgelegd is met daarop een plak kaas. Dan dubbel geslagen en vast gezet met een prikker.

Onze versie is die lekkere magere varkensschnitzel met een vulling van boeren achterham en raclette kaas. Deze Zwitserse kaas staat bekend om de lekkere smaak en het goede smeltgehalte. De Cordon bleu doen we a la minute paneren en dan bakken.

Het Cordon blue menu kost € 14,50 en we brengen deze bij u thuis op vrijdag 2 april tussen 17.00 en 20.oo uur. In het menu zitten de cordon bleu, frites, rauwkost en mayonaise. bestellen kan nu al via 073 599 5907

my-post-12

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 7 maart:

Shared dining: Wild Zwijn BBQ

Op de barbecue bakken we een meer dan een kilo grote wild zwijnprocureur perfect rose. Boterzacht vlees met een vetdoorregen laag. De heerlijke smaak van wild en houtskool komt uitstekend tot zijn recht. Dit gerecht is gemaakt om te delen! Zorg dat de snijplank klaar ligt. Het vlees komt warm in de aluminiumfolie aan en [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.