02-01-2021

Pulled Beef Mac & Cheese

Mac and cheese: ieders favoriet – Macaroni met kaas is het ultieme ‘comfort food’. De zachte elastische bite van de elleboogjespasta, het gemak waarmee je de romige aromatische kaassaus doorslikt en het knisperende krokantje van het korstje, zorgen ervoor dat je elke hap weer naar een volgende verlangt.

 

Macaroni and cheese, mac and cheese, is heerlijk voedsel voor op de bank bij een film of favoriete serie. Bij de mac and cheese verwerken wij bimi, paddenstoelen en Pulled beef van de smoker.

Een stukje geschiedenis: Het is een van oorsprong Italiaanse gerecht. Aanvankelijk maakte men om en om een laagje gare pasta, boter en Parmezaanse kaas. Dat deed men in een hete oven en het gerecht was klaar. Het groeide uit tot een Amerikaanse klassieker doordat Thomas Jefferson, president eind 18e eeuw, het gerecht in Europa had geproefd. Hij was er zó verrukt van, dat hij een aantal macceroni-machines en Parmezaanse kazen liet importeren. Vervolgens serveerde hij het gerecht bij een staatsbanket en werd het gerecht een heuse hit. Het recept wijzigde in de loop der eeuwen. Er kwam een Mornay-saus bij – een chic woord voor béchamel met kaas – en een krokant bovenlaagje met broodkruim. In plaats van Parmezaan gebruikte men lokale, cheddar-achtige kazen.

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 17 januari:

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.