13-01-2021

Shared dining: Wild Zwijn BBQ

Op de barbecue bakken we een meer dan een kilo grote wild zwijnprocureur perfect rose. Boterzacht vlees met een vetdoorregen laag. De heerlijke smaak van wild en houtskool komt uitstekend tot zijn recht. Dit gerecht is gemaakt om te delen! Zorg dat de snijplank klaar ligt. Het vlees komt warm in de aluminiumfolie aan en u hoeft alleen plakken te snijden. Uw gasten zullen vechten voor het laatste stukje.  Naast het vlees komen er groentes, rauwkost, hasselback aardappelen en een lekkere wildsaus mee. Een complete maaltijd.

Zorg dat de tafel gedekt staat en geniet samen van dit feestmaal.

bestellen kan via 073 5995907 en bestel minimaal 24 uur van te voren
Zo’n groot stuk vlees grillen we niet even snel tussendoor.

We brengen de bestelling gratis bij u thuis.

 

my-post-8

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 17 januari:

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.