22-05-2021

Sticky Iberico rib fingers

De Iberico rib fingers zijn heerlijke stukjes vlees die tot stand zijn gekomen door de exclusieve versnijding van het iberico varken Het is namelijk het vlees dat tussen de ribben zit. Mooi gemarmerde stukjes vlees.

De varkens van het Iberico ras hebben eigenlijk dezelfde eigenschap als de Anguskoe bij het rundvlees. Ze slaan het vet op in de spieren, intramusculair vet heet dat. Ze zijn dus wat vetter dan de gemiddelde Nederlandse varkens en daardoor is de smaak dus ook wat smaakvoller.

De rib fingers marineren we en dan gaan ze low en slow op de barbecue. Als ze er af komen lakken we ze zodat ze lekker sticky zijn. Ze worden geserveerd met frites, rauwkost, mayonaise en mosterdsaus. Een portie kost € 15,00

mijn-post-project-7

 

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zaterdag 19 juni:

Buffel rib eye BBQ

Voor de vleesliefhebber hebben we een stoer stuk vlees van de barbecue. Buffel rib eye! De smaak is verfijnd, maar het bevat ook veel meer mineralen en vitamines dan rundvlees. Daardoor verlaagt buffelvlees het cholesterol. De buffel bevat daarnaast meer ijzer en eiwitten dan rundvlees. Als kers op de taart is het vlees ook zachter [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.