19-01-2020

Suid Afrika: Braai

De zomer komt er aan en we nemen u in onze maandelijkse barbecue mee naar Zuid Afrika. Daar is het niet de barbecue maar braai. Gastvrouw Claire Danklof heeft een mooi 3 gangen menu samengesteld en bereid deze op onze Black Bastard Barbecue.

Als voorgerecht hebben we de Artichoke – Spinache dip met Biltong. Dat is brooddeeg gebakkken dip van zachtekazen met spinazie, artisjok en de Zuid Afrikaanse variant van Beef Jerky.

Het hoofdgerecht is de Springbokfilet met een Zuid Afrikaanse rub geserveerd met geroosterde tomatenchutney en lichtpittig Cheddar – Jalapeno muffins.

Het toetje is de Malva Pudding met bourbon creamsauce. Een puddingtaart met abrikoos van de barbecue.

Zuid Afrika staat bekend om de uitstekende wijnen, we hebben voor deze avond een mooie pinotage uitgezocht die perfect combineerd met de Springbok. Deze is er bij te bestellen.

Het menu kost slechts € 29,50 per persoon. Reserveer om zeker te zijn van een plekje.

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Maandag 24 februari 12.00 uur

Bier en Tosti Lunch – carnavals maandag

De day after…. Na de grote optocht heeft iedere groep zijn eigen plan voor de carnavalsmaandag. Vanaf 12 uur zijn wij geopend en kan iedereen lekker zitten. Buiten staan er een paar staantafels klaar om lekker aan te hangen voor de Keenderoptocht die rond 14.11 uur voorbijkomt. Verzamelen in het Eethuys is misschien wel het [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Iedere dag vanaf 17.00 uur.
De keuken sluit om 20.30 uur.
Lunch: maandag t/m vrijdag.
Van 12.00 uur t/m 14.30 uur.
Op woensdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.