14-01-2021
We rijden ‘s ochtends vroeg de smoker naar buiten en beginnen met het maken van vuur. In de loop van de ochtend zorgen we er voor dat het vuurtje blijft branden. In de middag gaan de zalmfilet op er op.
Op smaak gebracht met zeezout en citroen. We gebruiken een mix van houtsoorten om er de perfecte rooksmaak aan te geven. We serveren de zalm met rauwkost, frites en mayonaise. Bestel een portie voor € 16,50
Terug naar agenda >>
Eerstvolgende gebeurtenis:
Zondag 7 maart:
Op de barbecue bakken we een meer dan een kilo grote wild zwijnprocureur perfect rose. Boterzacht vlees met een vetdoorregen laag. De heerlijke smaak van wild en houtskool komt uitstekend tot zijn recht. Dit gerecht is gemaakt om te delen! Zorg dat de snijplank klaar ligt. Het vlees komt warm in de aluminiumfolie aan en [...]
Bekijk de volledige agenda >>Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.
Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.