19-01-2020

Whisky winter BBQ

Whisky en gerechten gaan altijd al goed samen en dat gaat gastheer Rik Schmid ook laten zien op deze zondagavond. Een 3 gangenmenu met whisky als ingrediënt. De gerechten bereiden we op de barbecue.

Vooraf Zuid Amerikaanse empanada’s. Deeg met een vulling van kaas, ui en Black angusvlees geparfumeerd met whisky. ‘Het hoofdgerecht is de geglaceerde flank steak met geroosterde bloemkool en spies van zoete aardappels. Het toetje is op de barbecue gebakken blondie met whisky-zeezout-karamelsaus

Reserveer voor een mooi plekje. Het 3 gangen menu kost € 29,50 per persoon. Voor de gerechten hoef je geen whiskyliefhebber te zijn. Deze word subtiel in de gerechten verwerkt. Deze avond zijn er voor de whiskyfans ook mooie whisky’s te bestellen, er is ook een whiskyproef arrangement voor bij de gerechten.

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Maandag 24 februari 12.00 uur

Bier en Tosti Lunch – carnavals maandag

De day after…. Na de grote optocht heeft iedere groep zijn eigen plan voor de carnavalsmaandag. Vanaf 12 uur zijn wij geopend en kan iedereen lekker zitten. Buiten staan er een paar staantafels klaar om lekker aan te hangen voor de Keenderoptocht die rond 14.11 uur voorbijkomt. Verzamelen in het Eethuys is misschien wel het [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Iedere dag vanaf 17.00 uur.
De keuken sluit om 20.30 uur.
Lunch: maandag t/m vrijdag.
Van 12.00 uur t/m 14.30 uur.
Op woensdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.