29-11-2019

Winterbarbecue: Roasted duck

Barbecue in de winter, ja lekker! Bij de vuurkorf gluhwein of warme chocomel als aperitief en daarna lekker binnen zitten aan het winterbarbecue 3 gangen menu. Op het menu deze editie staat vooraf Struisvogelcarpaccio op het menu het hoofdgerecht is de tamme eendenborstfilet van de rookplank met gepofte aardappel met spekjes en kaas, Compôte en pastinaak-pompoenpuree.  Om af te sluiten verwennen we u met Café Noir S’mores, een combinatie van koekjes, pure chocolade en marshmellows. Alle 3 de gerechten bereiden we met behulp van de Black Bastard Barbecue. Uw gastheer van de avond is Steff Smolders.

Reserveer tijdig om deze avond te beleven. Op deze avond geven we u graag advies voor lekkere bieren, wijnen en whisky’s om te pairen met de gerechten.

my-post-3

Terug naar agenda >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zaterdag 1 februari

Winterbarbecue: Roasted duck

Barbecue in de winter, ja lekker! Bij de vuurkorf gluhwein of warme chocomel als aperitief en daarna lekker binnen zitten aan het winterbarbecue 3 gangen menu. Op het menu deze editie staat vooraf Struisvogelcarpaccio op het menu het hoofdgerecht is de tamme eendenborstfilet van de rookplank met gepofte aardappel met spekjes en kaas, Compôte en [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Iedere dag vanaf 17.00 uur.
De keuken sluit om 20.30 uur.
Lunch: maandag t/m vrijdag.
Van 12.00 uur t/m 14.30 uur.
Op woensdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.