Bezorgservice

Niet alleen bent u welkom op het terras van The Sacred Heart Pub, wij bezorgen uw favoriete lunch- en avondgerechten ook graag bij uw thuis en dat zonder bezorgkosten!
De gerechten worden geserveerd in luxe disposables waarin de kwaliteit en warmte van de gerechten wordt gewaarborgd.

Onze bezorgers zorgen ervoor dat uw gerecht snel en hygiënisch worden geleverd. Wij houden gepaste afstand en zorgen ervoor dat onze betaalautomaten bij elk bezoek gedesinfecteerd worden. Verder kunt u naast contant en pin ook gebruikmaken van onze tikkieservice. Zo kunt u de bestelling via uw eigen betaalomgeving afrekenen.

Wij bezorgen 7 dagen per week op de volgende tijden:

Lunch tussen 12:00 – 14:00
Diner tussen 17:00 – 20:00

Tussen 17:00 en 18:30 zijn populaire tijden om te eten en zo kan het voorkomen dat dit tijdslot (zeker van vrijdag tot zondag) al snel vol zit met bestellingen. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u dan ook aan om op tijd te bestellen of een tijdslot te kiezen na 18:30.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 073-5995907 of door een appje te sturen naar 06-45434671. U kunt de bestelling ook buiten de bezorgtijden doorgeven.

Wij hanteren het volgende verzorgingsgebied:
Ammerzoden
Hedel
Well/Wellseind
Aalst
Nederhemert
Zaltbommel
Gameren
Bruchem
Kerkwijk
Delwijnen
Maasboulevard
Haverleij (na 18:30 uur indien de sluisblokkade actief is)

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Vrijdag 4 December 2020

Pokebowl

Het oorspronkelijke recept voor de pokebowl komt uit Hawaï dat als basis ingrediënt rauwe tonijn heeft. De basis tonijn hebben we al lang achter ons gelaten. Na het succes van eerdere Poke bowl fridays hebben we weer een paar nieuwe smaken voor jullie samengesteld: – Veggie met onder andere gemarineerde tofu en een zacht gekookt [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.