22-06-2014

Bouwvak

Vrijdag 25 juli is het de dag waarop de meeste bedrijven in de regio vakantie gaan vieren. Omdat te vieren is het leuk om het werkjaar in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje af te sluiten. Naar een café gaan en/of een restaurant en de werknemers carte blanche geven in wat ze bestellen kan een kostbare zaak zijn. Daarom zijn wij van de Straat en Het Eethuys bij elkaar gaan zitten om een mooie aanbieding te maken zodat u en uw werknemers feestelijk, gezellig en goed verzorgd de vakantie in kunnen. Voor 35 euro bieden wij u een 3 gangen keuzemenu in het Eethuys + 2 uur onbeperkt drinken in café de straat.

Om gebruik te maken van onze aanbieding dient u te reserveren. Dit kan door te bellen met 0735995907, u krijgt dan restaurant Het Eethuys aan de lijn. Of even binnen te lopen bij de Straat of het Eethuys. Wij raden u aan tijdig te reserveren.

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

21 en 22 april:

Voorgerechten menu: Paaseditie

Pasen op de tapas manier. Op eerste en tweede Paasdag schuif je aan en voor € 24,50 kies je 5 maal een gerecht van de kaart. Zo heb je aan het eind 5 voorgerechtenporties op. Er is keuze uit maar liefst 30 gerechten. De eerste 15 gerechten die wij voor deze avond hebben geselecteerd staan [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Iedere dag vanaf 17.00 uur.
De keuken sluit om 20.30 uur.
Lunch: maandag t/m vrijdag.
Van 12.00 uur t/m 14.30 uur.
Op woensdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.