15-03-2020

Gesloten i.v.m. Corona

Al 7 jaar staat gastvrijheid bijzonder hoog in ons vaandel. Maar de gezondheid en veiligheid van onze gasten en personeelĀ  het Eethuys staat hoger.

We vinden het op dit moment niet meer verantwoord om onze gasten en ons team (en daarmee ook de vrienden en families) bloot te stellen aan de risico’s van het Corona-virus. Daarom zullen vanaf morgen onze deuren voorlopig gesloten zijn.

We hopen en denken op deze manier het beste bij te kunnen dragen aan een zo snel mogelijke oplossing van deze crisis.

Naast het niet open zijn van het restaurant voor gasten gaan wij ons vandaag beraden op het bezorgen van maaltijden. Hierover communiceren we maandag in de loop van de ochtend via deze website en facebook.

Check in de tussentijd onze Facebook en Instagram-pagina. We zullen jullie de komende tijd (zoals gebruikelijk) op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn.

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 17 januari:

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.