15-03-2020

Gesloten i.v.m. Corona

Al 7 jaar staat gastvrijheid bijzonder hoog in ons vaandel. Maar de gezondheid en veiligheid van onze gasten en personeel  het Eethuys staat hoger.

We vinden het op dit moment niet meer verantwoord om onze gasten en ons team (en daarmee ook de vrienden en families) bloot te stellen aan de risico’s van het Corona-virus. Daarom zullen vanaf morgen onze deuren voorlopig gesloten zijn.

We hopen en denken op deze manier het beste bij te kunnen dragen aan een zo snel mogelijke oplossing van deze crisis.

Naast het niet open zijn van het restaurant voor gasten gaan wij ons vandaag beraden op het bezorgen van maaltijden. Hierover communiceren we maandag in de loop van de ochtend via deze website en facebook.

Check in de tussentijd onze Facebook en Instagram-pagina. We zullen jullie de komende tijd (zoals gebruikelijk) op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn.

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

16 juli tot 16 augustus

Mosselpannetje €18,50

Officieel is het zomer en bij de zomer hoort genieten. Na al die maanden van inspanning is het tijd voor vakantie en ontspanning. Het mosselseizoen is begonnen!!! Goed nieuws voor de liefhebbers van deze schaaldieren. Door het warme voorjaarsweer is het mosselvlees extra stevig en goed op smaak. Door de coronacrisis kunnen we helaas geen [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.