11-05-2020

Gratis bezorging aan huis of op werk!

Sinds 16 maart is ons restaurant vanwege de Covid-19 regelgeving helaas gesloten. Dit weerhoudt ons er niet van uw favoriete gerechten aan huis te bezorgen en dat zonder extra kosten. Inderdaad, bezorging is helemaal gratis.

Wij bezorgen onze lunchgerechten 7 dagen per week tussen 12:00 en 14:00 uur. Onze avondgerechten kunt u vanaf 17:00 laten bezorgen. Om 20:00 sluit onze keuken weer. Houdt er rekening mee dat veel mensen tussen 17:00 en 18:30 willen eten. Het kan voorkomen (zeker van donderdag tot zondag) dat bepaalde tijdsloten als snel vol zitten.  Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u dan ook zo tijdig mogelijk te bestellen.
Onze bezorger zorgen ervoor dat de gerechten snel en hygiënisch worden bezorgd. We houden rekening met de 1,5 meter afstand en de pinautomaten worden na elk bezoek gereinigd. Naast (contactloos) pinnen kunt u bij ons ook betalen via een Tikkie, u kunt u voorkeur doorgeven tijdens het bestellen.

Bekijk ons menu op onze website of download het bijgevoegde bestand om aan uw prikbord te hangen! Volg ons op Facebook of we bekijk de agenda op de site voor alle informatie omtrent onze specials.

Wij bezorgen gratis in de volgende plaatsen en wijken:

Ammerzoden
Hedel
Well
Wellseind
Aalst
Kerkwijk
Bruchem
Gameren
Maasboulevard
Haverlij
Zaltbommel

bezorgmenu

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.