09-12-2020

Nieuwe gerechten op onze kaart

We hebben weer een paar mooie gerechten op de kaart:

–> een lekkere Franse uiensoep,
Deze is licht gebonden en heeft een vleugje masala kerrie. Er zit een zakje knoflookcroutons en geraspte mijn kaaskoe kaas bij die je er zelf in mag mikken, lekker krokant.
–> Hertcarpaccio
Onze hertencarpaccio maken we met Parmezaanse kaas, cranberry/walnootdressing, pijnboompitten en rucola. Je proeft het najaar.

–> Everzwijn Procureur met tutti fruttisaus.

De everzwijnnek is een smaakvol stuk vlees wat vetdoorregen is en daardoor supermals. Eerst kruiden we het licht en grillen we dit stuk vlees op de black bastard barbecue, daardoor komt er die lekkere houtskoolsmaak aan. Als u ze besteld dan bakken we de plakken everzwijn en garen we ze in tutti frutti saus met appelstroop. Sweet & licht spicy met de smaakvolle twist van wild.

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 17 januari:

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.