21-12-2020

gesloten 4 t/m 7 januari

Wat een jaar hebben we achter de rug. Sinds half maart moesten we dicht voor de bezoekers van ons restaurant. We hebben meteen de keuze gemaakt om 7 dagen per week open te gaan en eten te gaan bezorgen. Bijna 10 maanden non stop het bezorgmenu en heel veel specials later zijn we toe aan een kleine pauze.

 

De komende week zijn we 4 dagen gesloten, maandag 4 januari t/m donderdag 7 januari. Na de drukke periode van alle feestdagen heeft het team een pauze verdiend. We gaan ook niet stil zitten. Vrijdag 8 januari starten we met een vernieuwde menukaart. De komende week komt deze online.

Ons culinaire hart blijft ook roepen om leuke en lekkere gerechten die wat meer tijd en energie kosten om te bereiden. Deze kunnen niet op de menukaart maar komen terug in de agenda bij de specials. De komende week gaat de agenda vol lopen met de lekkerste specials. Houdt daarvoor de website www.heteethuys.nl in de gaten. En natuurlijk onze facebookpagina waarin ze bij de evenementen verschijnen.

 

 

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

Zondag 17 januari:

Brabantse BBQ kipfilet

We nemen een kippetje en wrijven deze in met een milde rub. Daarna omwikkelen met buikspek en we bakken hem op de hete kolen van de Black bastard barbecue. Als hij bijna klaar is smeren we hem in met de Glaze waardoor hij lekker sticky wordt. We serveren deze kip met frites en rauwkost. dat [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Wij zijn gesloten! lees hier
Bezorging
Lunch: maandag t/m zondag.
Van 12.00 uur t/m 14.00 uur
Diner: maandag t/m zondag.
Van 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.