11-06-2014

Visweek menukaart

Vanaf maandag 16 juni is het een week lang visweek in Het Eethuys.
Alle visgerechten die te krijgen zijn deze week staan hieronder.

 

Voorgerechten

Romige gebonden vissoep € 6,00

Kreeftencappuchino € 6,50

Hollandse nieuwe met rode ui, zeekraal en komkommerhangop € 8,50

Rivierkreeftensalade  € 8,50

Verse oesters (half dozijn)  € 10,00

Hollandse garnalencocktail € 11,00

Coquilles met roergebakken lamsoren en een blanke jus € 12,50

Vispalet bestaande uit diverse soorten gerookte vis € 12,50

Scampi’s in een romige knoflook-tuinkruidensaus € 12,50

 

Hoofdgerechten

 

Grote gamba’s met kop 5 stuks € 21,00

Met groenten gestoomde hele forel € 15,50

Surf ’n turf, pangafilet omwikkeld met seranoham met een tomaten basilicumsaus € 15,50

Zalm gegratineerd et pesto en brie € 17,50

Tonijnfilet met een romige kappertjessaus € 17,50

Matelot, een verrassing van diverse gebakken zeeingrediënten € 20,50

Tongscharfilet met een kreeftensaus en rivierkreeftjes $ 22,50

500 gram gebakken zeetong  € 27,50

 

 

 

 

Terug naar nieuws >>

Agenda

Eerstvolgende gebeurtenis:

21 en 22 april:

Voorgerechten menu: Paaseditie

Pasen op de tapas manier. Op eerste en tweede Paasdag schuif je aan en voor € 24,50 kies je 5 maal een gerecht van de kaart. Zo heb je aan het eind 5 voorgerechtenporties op. Er is keuze uit maar liefst 30 gerechten. De eerste 15 gerechten die wij voor deze avond hebben geselecteerd staan [...]

Bekijk de volledige agenda >>

Openingstijden

Iedere dag vanaf 17.00 uur.
De keuken sluit om 20.30 uur.
Lunch: maandag t/m vrijdag.
Van 12.00 uur t/m 14.30 uur.
Op woensdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.